Volleybalspeeltuintrainingen, voor kinderen van 6 tot 9 jaar, gaan door op zaterdag van 10u30 t.e.m. 11u30 in de Recrean.

In 2022 starten we half september. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven. 

 

 

Kinderen die vorig seizoen reeds ingeschreven waren in multimove of speeltuin kunnen zich hier registreren.  

Voor nieuwe inschrijvingen gebruik dit inschrijvingsformulier.

Voor meer info over onze volleybalspeeltuin, vul ons contactformulier in.

 

   

De volleybalspeeltuin is een concept waarbij jonge kinderen kunnen kennismaken met sport en spel. Mét plezier, zonder competitie. Lol in bewegen staat voorop! Spelenderwijs leren kinderen bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie én samenspel in leuke spelvormen.


Wat gaan we doen?
De kinderen gaan actief bewegen op bijvoorbeeld een parcours of over een volleybalnet. Denk aan ergens overheen klimmen of onderdoor kruipen, ballen in een mand of tegen de muur gooien, met ballonnen naar elkaar over slaan, koprollen maken, spelletjes waarbij ze in duo's werken of met een groepje, etc. We leren kinderen gooien en vangen en dagen ze uit om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze het niet konden. Elk kind kan op zijn eigen niveau de oefeningen uitvoeren. We doen in een ongedwongen sfeer spelletjes en kleine opdrachtjes. Het doel is om de kinderen te laten bewegen en het zelfvertrouwen te stimuleren. Om zo eventueel te kunnen doorgroeien naar onze jeugdvolleybal.