Als volleybalclub wil je natuurlijk dat je leden zich ten volle kunnen focussen op hun passie: de sport zelf. Toch is het vaak een hele uitdaging om alle administratie omtrent de organisatie van de club op te volgen en te optimaliseren. Daarom is Twizzit voor ons de perfecte oplossing.

Twizzit biedt ons een gebruiksvriendelijk online platform waarmee we onze administratie, communicatie en planning overzichtelijk kunnen organiseren. Zo kunnen we gemakkelijk inschrijvingen en lidmaatschappen beheren, ledenlijsten bijhouden, evenementen organiseren en de communicatie binnen onze vereniging gestroomlijnd laten verlopen.

Met Twizzit besparen we heel wat tijd en papierwerk omdat alles digitaal verwerkt kan worden. Bovendien krijgen onze leden toegang tot een persoonlijk profiel en hebben ze inzicht in hun eigen inschrijvingen, het clubprogramma en hun betalingen.

De integratie van Twizzit in onze club zorgt voor een vlottere werking en meer duidelijkheid voor alle betrokken partijen. Daarnaast biedt het ons ook de mogelijkheid om onze vereniging verder te laten groeien en professionaliseren.

Kortom, we zijn blij dat we gekozen hebben voor Twizzit als partner voor onze clubadministratie en communicatie. Het heeft ons flink wat tijd en kopzorgen bespaard en onze leden zijn meer betrokken en geïnformeerd dan ooit.

 

Log in op jouw Twizzit-account