Multimove biedt kinderen van 3 tot 5 jaar een gevarieerd bewegingsaanbod met de focus op de algemene ontwikkeling van verschillende vaardigheden waarin een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Door kinderen in uitdagende bewegingsvaardigheden te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport– en bewegingsparticipatie.

Dit zijn ze alle 12 vaardigheden: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Meer info over Multimove voor kinderen? https://www.sport.vlaanderen/multimove 

    

   

 

De volleybalspeeltuin is een concept waarbij kinderen van 6 tot 9 jaar kunnen kennismaken met sport en spel. Mét plezier, zonder competitie. Lol in bewegen staat voorop! Spelenderwijs leren kinderen bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie én samenspel in leuke spelvormen.

Wat gaan we doen?
De kinderen gaan actief bewegen op bijvoorbeeld een parcours of over een volleybalnet. Denk aan ergens overheen klimmen of onderdoor kruipen, ballen in een mand of tegen de muur gooien, met ballonnen naar elkaar over slaan, koprollen maken, spelletjes waarbij ze in duo's werken of met een groepje, etc. We leren kinderen gooien en vangen en dagen ze uit om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze het niet konden. Elk kind kan op zijn eigen niveau de oefeningen uitvoeren. We doen in een ongedwongen sfeer spelletjes en kleine opdrachtjes. Het doel is om de kinderen te laten bewegen en het zelfvertrouwen te stimuleren. Om zo eventueel te kunnen doorgroeien naar onze jeugdvolleybal.

 

DONWLOAD HIER ONZE FLYER

 

De eerste training zal doorgaan vanaf half september voor zowel Multimove als Speeltuin.

Hou onze Facebookpagina in de gaten.

Multimove zal doorgaan van 9u30 tot 10u30 en de Speeltuin van 10u30 tot 11u30.

 

NIEUWE LOCATIE

Sporthal De Maalzaak (met cafetaria!)

Maalzaakstraat
9680 Maarkedal

 

INSCHRIJVING

Bestaande leden

Nieuwe leden (2 gratis proeftrainingen)