Beste Beach volleyballer,

We verwelkomen jullie op onze FORZA EVO beach-terreinen op de Eindrieskaai aan de achterkant van het zwembad van Oudenaarde.

Je kan de beachvelden gebruiken na reservatie.

Huurprijs: €2,50 per persoon per uur per terrein.

Leden van onze club die lidgeld betalen, mogen gratis gebruik maken van de beachterreinen. Tijdens de reservatieprocedure wordt de te betalen som automatisch aangepast als jij en je medespelers als clubleden bekend zijn.

Reseveer een terrein via deze link.

Belangrijk: Als we constateren dat je gebruik maakt van de terreinen zonder de juiste reservering, kan je de toegang tot de terreinen in de toekomst worden ontzegd.

  • Oudenaardse scholengroep of Sportdienst Oudenaarde kunnen reserveren via deze link.
  • Wens je onze beachterreinen huren voor een teambuilding of tornooi? Stuur een mailtje naar info@forza-evo.be.   

 

Nog een paar belangrijke items :

  • De velden zijn steeds slotvast  (om vrije toegang (of vandalisme) te beperken). De poorten zullen, naargelang de reservaties, opengemaakt en gesloten worden door een groep bestuursleden die exclusief over een sleutel beschikken. Geen reservatie = geen toegang. 
  • Er is voorlopig geen mogelijkheid tot gebruik van douches, tenzij de douches in de stedelijke sporthal Rodelos op het gelijkvloers.
  • Er zullen geen afvalbakken geplaatst worden. We verwachten van iedereen dat zij hun lege flessen, verpakkingen, ... meenemen en thuis weggooien.

 

Veel succes iedereen en veel zon en beachweer

Namens het bestuur van FORZA EVO VOLLEY Oudenaarde!

info@forza-evo.be