CONTACT  |    FACEBOOK    |   INSTAGRAM   |   TROOPER    |   WEBSHOP   

Wil je ook de paasstage nog eens herbeleven?

Dat kan via onze aftermovie. Bekijk deze hier. 

De trainers Mathias, Remi, David, Moris, Emiel, Lisa en Tim danken alle deelnemers voor hun enthousiasme.

Tot binnenkort.

Wij zijn trots om u kennis te laten maken met onze geweldige club.

D'Hondt Volley Oudenaarde is ontstaan in 2018 uit de fusie van de herenvolleybalclub EVO D'HONDT ENAME en damesvolleybalclub Forza Oudenaarde. We zijn een club voor volleyballers en -sters, die allemaal een passie delen voor deze prachtige sport.

Onze club staat bekend om haar enthousiasme en passie voor volleybal. We richten ons op zowel de jeugd als de volwassenen, en bieden verschillende teams en niveaus aan voor onze spelers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om onze gelederen te versterken en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen.

D'Hondt Volley Oudenaarde heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. We hebben heel wat getalenteerde spelers/speelsters in onze club, waardoor we in staat zijn om met elke tegenstander te concurreren.

Maar ons doel gaat verder dan alleen winnen. Wij geloven in fair play, samenwerking en teamgeest. We zijn een hechte gemeenschap van spelers, coaches, vrijwilligers en supporters, die allemaal samenwerken om als club te slagen.

Als u op zoek bent naar een gezonde en leuke manier om uw passie voor volleybal te delen, dan is D'Hondt Volley Oudenaarde de club voor u. Kom bij ons en ontdek de opwinding en de vreugde van volleybal. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze familie. Welkom bij D'Hondt Volley Oudenaarde!

Weet je al dat je D’Hondt Volley Oudenaarde het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé. Gewoon door eerst via www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die D’Hondt Volley Oudenaarde met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Nu nog even in stapjes uitgelegd:

Stap 1: Ga naar http://www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde
Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop D’Hondt Volley Oudenaarde zal opleveren en shop daarna zoals altijd. Het kost je niks meer.
Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.  

Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,…  en nog zo’n 1.000 andere shops! Neem maar eens een kijkje op http://www.trooper.be/dhondtvolleyoudenaarde

 

Verslag jeugdeindronden JU19 in Zoersel

De kalendermaker was ons gunstig gezind, want we mochten onze eerste wedstrijd om 10u45 spelen, waardoor  we een uurje later konden vertrekken naar de Amigos Arena in Zoersel.

Tijdens de opwarming voor hun eerste wedstrijd onthulden onze jongens hun speciaal opwarmings T-shirt “bedankt Cockie”.

Een gemeende dank aan coach Mathias die deze jongens al jaren op sleeptouw neemt bij trainingen, bekerwedstrijden en champions league wedstrijden.

   

Forza EVO Volley Oudenaarde is op zoek naar nieuwe sponsors die ons willen helpen om onze club te laten groeien en bloeien. Onze vereniging staat voor sportiviteit, teamgeest en respect voor elkaar en de tegenstander. Onze missie is om onze spelers te begeleiden en hen te helpen hun potentieel te bereiken in een omgeving waar sportiviteit en familiewaarden centraal staan.

Om dit te kunnen blijven garanderen en onze spelers op topniveau te laten presteren, hebben we echter nood aan financiële ondersteuning. Als sponsor kan je bijdragen aan de aankoop van kwalitatief materiaal, het organiseren van trainingen, het betalen van deelname aan competities, etc.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze volleybalclub. We kunnen verschillende sponsorpakketten aanbieden, afhankelijk van uw budget en wensen. Zo kan u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam laten vermelden op onze website, in onze nieuwsbrieven, op onze sociale media, op onze wedstrijdkledij of op de reclameschermen in onze sporthal. We zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk te promoten binnen onze volledige Forza EVO Volley-familie.

Als u interesse heeft om sponsor te worden van Forza EVO Volley Oudenaarde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er alvast naar uit om samen te werken aan een sportief succesvolle toekomst voor onze club.

Jo Vande Casteele
FORZA EVO VOLLEY OUDENAARDE
+32475487588

sponsoring@forza-evo.be

Op 14 en 15 mei nemen de beste Vlaamse jeugdteams het tegen elkaar op.
Onze jongens U11 en U19 hebben zich voor deze eindronden geplaatst en verdedigen onze DVO-kleuren.

  • U19 Jongens - 15 mei - Amigos Zoersel
  • U11 Jongens - 15 mei - Zele-Berlare
Succes aan beide ploegen. Alle supprters zijn welkom!.
 
 

 

Onze club telt enkele scheidsrechters en markeerders. Aangezien Volley Vlaanderen en Volley Oost-Vlaanderen ons verplichten om elke seizoen enkele scheidsrechters af te vaardigen (anders krijgen we zware boetes), zijn we altijd op zoek naar extra mensen. Zin om op een sportieve, gemakkelijke manier een centje bij te verdienen? Laat het dan weten via info@forza-evo.be

Donderdag 14 april stond de laatste manche van de Vlaamse Jeugd Champions League op het programma. Met deze fantastische groep wonnen we al meerdere prijzen, maar een finale spelen in de Champions League was nog niet gelukt. Tijd om daar verandering in te brengen!

Sponsors

 

 

©2024 - website powered by Twizzit.com