KOM GRATIS PROBEREN   |   CONTACT  |    FACEBOOK    |   INSTAGRAM   |   TROOPER    |   WEBSHOP   

 

Ons Mosselfestijn gaat door op zaterdag 1/10 en zondag 2/10 in de Qubus.

Noteer deze data alvast in jullie agenda. Meer info volgt nog.

 
Hoihoi iedereen
 
Het nieuwe volleybalseizoen zit er weer aan te komen dus hoog tijd dat wij er ook terug invliegen. De trainers zijn er in ieder geval terug klaar voor, hopelijk jullie ook. Wij hopen er alvast een fantastisch jaar van te maken.
 
De eerste training zal doorgaan op zaterdag 10 september voor zowel Multimove als Speeltuin. Multimove zal doorgaan van 9u30 tot 10u30 en de Speeltuin van 10u30 tot 11u30 in de Recrean.
 
Kinderen die vorig jaar al ingeschreven waren en dit jaar opnieuw willen deelnemen kunnen dat hier doen.
Nieuwe leden die willen instappen bij Multimove of Speeltuin kunnen dat hier doen.
 
De Multimove is vooral geschikt voor de jongere kinderen tussen 3 en 6 jaar die voor het eerst in aanraking komen met een bal, maar oudere kinderen die nog willen ontdekken zijn uiteraard ook welkom. Op de trainingen leren ze aan de hand van verschillende spelletjes en opdrachtjes hun lichaam te bewegen en maken ze kennis met een bal. Uiteraard staat het spel en het plezier centraal.
 
De Volleybalspeeltuin is al voor de iets oudere kinderen tussen 6 en 9 jaar, hier focussen we al meer op de verschillende volleybalbewegingen en zijn we constant bezig met de bal. Voor zij die aan hun volleybalcarrière willen beginnen is de speeltuin dus ideaal.
 
Moest u toch nog twijfelen in welke groep u uw kind het beste inschrijft, mag u ons altijd contacteren via onze facebookpagina of vul het contactformulier in en dan helpen wij u met veel plezier verder.
 
Indien u nog aarzelt of volleybal wel iets is voor uw zoon/dochter is, moet u zich zeker niet verplicht voelen om nu al in te schrijven, we nodigen u dan graag uit voor een proeftraining en dan kan u later nog altijd inschrijven. Deze proeftraining kan op elk moment in het seizoen dus u bent altijd welkom.
 
Hopelijk zien we dit jaar weer evenveel enthousiaste kinderen als vorig jaar, en dan maken we er weer een spetterend jaar van, samen met jullie.
 
Tot snel!
Lisa, Moris en het trainersteam

Wil je als jeugdspeler een keer meedoen met een training om te kijken of volleybal ook wat voor jou is?

Vul hieronder het formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Je mag 2x gratis meetrainen en pas daarna moet je besluiten of je lid van onze club wil worden!

Schrijf je hier in.

Onze clubdag gaat door op zaterdag 3 september 2022 in sportzaal Rode Los.

Noteer deze dag alvast in jullie agenda. Meer info volgt nog.

Heb je interesse om sponsor te worden van D'Hondt Volley Oudenaarde en zo onze club te steunen?

We bieden je tal van mogelijkheden, afhankelijk van jouw budget en doelstellingen.

Meer info?

Jo Vande Casteele
Voorzitter
D'HONDT VOLLEY OUDENAARDE
+32475487588

voorzitter@dhondtvolley.com

Dit weekend vertegenwoordigden de JU19 onze club op de nationale kampioenschappen in Lessen. Een unicum voor onze club. En de tegenstanders waren niet van de minste. Knack Roeselare, Waremme Volley en Axis Guibertin. Allemaal zwaargewichten binnen de volleybalwereld. We hadden een lauwe start tegen Knack Roeselare (15-25). Een zinderende remonte in set 2 (37-35!) maar in de 3de set moesten we de duimen leggen (12-15). Als 2de wedstrijd stond Waremme Volley op het programma. 20-25 en 30-32 voor Waremme. Maar wat een vechtlust van onze boys!! Dat verdiende net iets meer... En ook die laatste wedstrijd was voor de tegenstander, Axis Guibertin. Topprestaties in de Jeugd Champions League, Oost-Vlaamse Bekerwinnaar, winnaar Vlaamse Jeugdbeker, winnaar Supercup en de vierde beste JU19-ploeg van België... Daarom is het tijd om deze jongens enkele vragen voor te schotelen.

Lees hier het volledige interview.

 

 

Dankjewel om er met ons een fantastisch seizoen van te maken. We hebben er enorm van genoten om elke zaterdag met deze enthousiaste bende plezier te maken.
 
In september zijn we terug met Multimove & Speeltuin! Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven. 
 
Je kan je zeker al inschrijven voor het nieuwe seizoen:
  • Kinderen die vorig seizoen reeds ingeschreven waren kunnen zich hier registreren. 
  • Voor nieuwe inschrijvingen gebruik dit inschrijvingsformulier.
 
Hopelijk tot dan!
 
Moris, Lisa, Lokke, Milan, Yannick, Merel, Oonah, Hanne, Remi & Mone
 

Verslag jeugdeindronden JU19 in Zoersel

De kalendermaker was ons gunstig gezind, want we mochten onze eerste wedstrijd om 10u45 spelen, waardoor  we een uurje later konden vertrekken naar de Amigos Arena in Zoersel.

Tijdens de opwarming voor hun eerste wedstrijd onthulden onze jongens hun speciaal opwarmings T-shirt “bedankt Cockie”.

Een gemeende dank aan coach Mathias die deze jongens al jaren op sleeptouw neemt bij trainingen, bekerwedstrijden en champions league wedstrijden.

   

Sponsors

© 2022, website powered by Twizzit.com