CONTACT  |    FACEBOOK    |   INSTAGRAM   |   TROOPER    |   WEBSHOP   

Onze heerlijke saus is perfect invriesbaar en komt in handige verpakkingen van 1.2 kg.
Of je de saus nu voor jezelf koopt of besluit om deze heerlijke saus door te verkopen, het is een win-win! Bestel (t.e.m. 1 maart) jouw voorraad en steun de club.
 

 

   

Zaterdag 25 mei 2024 organiseren Forza Evo Oudenaarde VTT en lokale MTB-liefhebbers "Dwars door Oudenaarde en zijn Vlaamse Ardennen" .

Deze prachtige regio staat bekend om zijn uitdagende klims

Op de langste afstand zullen klimfanaten zeker aan hun trekken komen. Met kuitenbijters als de Eeckhout, de Ladeuze, Volkegemberg, Wolvenberg, Kapelleberg, Boigneberg, Schamperij, Steenberg, Foreest, Perreveld, Peerdegedoe en de Taaienberg, allemaal langs de off-road kant, bieden we een uitdagende route die je hart sneller zal doen kloppen.

Maar ook voor degenen die liever een kortere afstand afleggen, hebben we een ingekorte versie van de route. Deze variant biedt nog steeds voldoende hoogtemeters om je adrenaline te laten stijgen.

Kom samen met andere enthousiaste mountainbikers genieten van de adembenemende natuur en de uitdagende parcours. We zien je graag aan de startlijn van "Dwars door Oudenaarde en zijn Vlaamse Ardennen!"

 

Wanneer

 • Zaterdag 25 mei 2024
 • starten tussen 8:00 en 13:00

 

Startplaats

 • 't Sportkot Leupegem - Sompelplein 39b - 9700 Oudenaarde

 

Praktische informatie over de inschrijvingen

 • Korte afstand (35 km - 400 hoogtemeters)
  • €5 voor deelnemers met vergunning,
  • €7 voor deelnemers zonder vergunning
  • (inclusief 1 bevoorrading

 • Langste afstand (55 km - 900 hoogtemeters)
  • €6 voor deelnemers met vergunning
  • €8 voor deelnemers zonder vergunning
  • inclusief 2 bevoorradingen

 

Voorzieningen

 • parking
 • afspuitstand
 • bewaakte fietsstalling
 • douches
 • technische bijstand
 • toiletten
 • Na de rit: bar en braadworsten

 

Met dank aan onze sponsors

 

         

Kom en doe mee aan onze volleybalstage tijdens de paasvakantie!

Wanneer: woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 april telkens van 9u tot 16u

Waar: 't Sportkot Leupegem - Sompelplein 39b - 9700 Oudenaarde

Doelgroep: S2V, U11, U13, U15, U17 en U19

Info: jeugd@forza-evo.be 

Er is een inschrijvingsstop bij 45 deelnemers. Wees er dus snel bij!

De voorrang wordt gegeven aan deelnemers die de 3 dagen aanwezig zullen zijn.
--> Vanaf 4/03 zal je kunnen inschrijven voor 2 dagen.*
--> Vanaf 11/03 zal je kunnen inschrijven voor 1 dag.*

* Onder voorbehoud van plaats

Schrijf hier in

Tijdens de kerstvakantie staat het tweede VJCL-toernooi gepland! 
Op woensdag 27 december vindt de kwalificatie plaats in de sporthal in Zwalm. Deze dag wordt door onze club georganiseerd (adres: Sportlaan 1, 9630 Zwalm).

Kom langs en juich voor onze U13-jongens! Hun eerste wedstrijd begint om 10.00 uur tegen Volley Haasrode Leuven, gevolgd door een wedstrijd om 13.00 uur tegen VBC Doskom Moorslede. Als ze erin slagen om een wedstrijd te winnen kunnen ze spelen voor een ticket voor de manche die plaatsvindt in Leefdaal-Bertem op vrijdag 29 december..

Multimove biedt kinderen van 3 tot 5 jaar een gevarieerd bewegingsaanbod met de focus op de algemene ontwikkeling van verschillende vaardigheden waarin een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Door kinderen in uitdagende bewegingsvaardigheden te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport– en bewegingsparticipatie.

Dit zijn ze alle 12 vaardigheden: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

    

 

De volleybalspeeltuin is een concept waarbij kinderen van 6 tot 9 jaar kunnen kennismaken met sport en spel. Mét plezier, zonder competitie. Lol in bewegen staat voorop! Spelenderwijs leren kinderen bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie én samenspel in leuke spelvormen.

Wat gaan we doen?
De kinderen gaan actief bewegen op bijvoorbeeld een parcours of over een volleybalnet. Denk aan ergens overheen klimmen of onderdoor kruipen, ballen in een mand of tegen de muur gooien, met ballonnen naar elkaar over slaan, koprollen maken, spelletjes waarbij ze in duo's werken of met een groepje, etc. We leren kinderen gooien en vangen en dagen ze uit om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze het niet konden. Elk kind kan op zijn eigen niveau de oefeningen uitvoeren. We doen in een ongedwongen sfeer spelletjes en kleine opdrachtjes. Het doel is om de kinderen te laten bewegen en het zelfvertrouwen te stimuleren. Om zo eventueel te kunnen doorgroeien naar onze jeugdvolleybal.

 

Onze Multimove en Volleybalspeeltuin trainingen zijn volzet.

Inschrijven kan opnieuw vanaf juli 2024 (start september 2024)

 

Forza Evo Volley Oudenaarde bestaat reeds meer dan 40 jaar en heeft ploegen op alle niveau's: zowel in de Nationale reeksen (dames en heren) als Promo (dames) en jeugd (alle leeftijdsgroepen: U19 tem U11).

We focussen vooral op een goede jeugdwerking waar opleiding en sportief plezier belangrijker zijn dan de resultaten. We bouwen van jongsaf aan en van onderuit naar boven toe, om finaal onze seniorenploegen te vormen.

Het is in die optiek dat wij de Start2Volley-werking opzetten. We hebben al een Multimove (3-6 jarigen) en Volleybalspeeltuin (7-9 jarigen) maar krijgen ook vaak de vraag of oudere kinderen zich ook bij ons kunnen aansluiten en zo leren volleyballen.

Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren eerst moeten uitzoeken of deze sport hen wel ligt. Daarom laten wij hen via deze S2V-werking kennis maken met onze sport én onze club.

Onze S2V staat in principe open voor jongeren die geboren zijn in 2014-2013-2012-2011-2010-2009.

Zij kunnen, middels de inschrijftool (link onderaan deze pagina), zich aanmelden voor een zelf gekozen aantal trainingen (week na week, maand na maand).

We hanteren daarvoor een tarief van 4€/training.

 

--> Jongeren die al ervaring hebben in het volleybal en/of zeer sportief/balvaardig zijn maar buiten de beoogde leeftijdsgroep vallen, kunnen een mail sturen naar jeugd@forza-evo.be 

 

De Start2Volley-trainingen zullen doorgaan op :

 • Woensdag: van 16u30 tot 18u (zaal Groenhofstraat, Oudenaarde)
 • Vrijdag: van 17u tot 18u30 (zaal Groenhofstraat, Oudenaarde).

 

Wat is belangrijk om te weten :

 • Je schrijft in voor een aantal trainingen
 • Je betaalt per training en kan ten allen tijde "bijboeken" of afhaken (indien je voelt dat deze technische sport je toch eerder niet ligt).
 • Je kunt deelnemen op woensdagen en/of vrijdagen
 • Indien het leerproces snel en vlot verloopt, zal in overleg met de trainers, een overstap gebeuren naar de best passende competitie-ploeg
 • Indien het leerproces wat trager vooruit gaat, zal je nog een tijdje de basistechnieken aangeleerd krijgen in de S2V-groep.

 

INSCHRIJVEN

 

 
           
Wil je de clubdag van 2 september nog eens herbeleven? Klik dan hier om het fotoalbum te bekijken.
 
Een terugblik op afgelopen weekend met de eerste editie van een manche van de Vlaamse Beachtour op onze nieuwe beachvolleybalsite aan de Eindrieskaai.
We ontvingen drie dagen lang de Vlaamse Beachtour met op vrijdag jeugd, zaterdag de heren en zondag de dames.
Op zondag waren de weergoden ons minder gunstig gezind, maar dat lieten we niet aan ons hart komen.
Proficiat aan alle winnaars en vooral dank aan de tornooisponsors Brouwerij Roman en Apotheek De Cooman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Opgelet: binnenkort wijzigt onze website, mailadressen, Facebook, Instagram, Youtube van naam.

Voortaan zullen we terug te vinden zijn onder FORZA EVO Volley Oudenaarde - O-1463

 

Vorige zaterdag in Beveren traden onze Yellow Tigers en Red Dragons aan in de European Golden League. Onze club had de eer om 2 jongens en 2 meisjes af te vaardigen om bij de line-up te staan van onze nationale ploegen. De spanning was om te snijden toen onze vertegenwoordigers het veld betraden, maar ze straalden van trots en zelfvertrouwen.

Het was een geweldige ervaring om zo dicht bij de grote namen van het Europese volleybal te staan. 

Na afloop van de wedstrijden waren Rani, Nienke, Mauro en Juul vol enthousiasme en inspiratie. Ze genieten nog na van deze onvergetelijke dag als supporters van de Red Dragons en Yellow Tigers. Go team!

 

 

 

Sponsors

 

 

© 2022, website powered by Twizzit.com